Forza Fighters

Ny fysisk trener på plass

Vi har gleden av å ønske Johnny Wallenius velkommen til GIF. 42-åringen fra Sverige er hentet inn som ny fysisk trener i klubben, og skal først og fremst bidra til å utvikle de fysiske ferdighetene til enkeltspillere, men også sørge for økt kompetanse om fysisk trening.

– Jeg ble veldig stolt og glad da klubben tok kontakt med meg om denne muligheten. Jeg opplever GIF som en godt drevet klubb, som strever etter å utvikle seg videre. Det er en reise jeg gjerne vil være en del av, sier Johnny.

Johnny har selv vært aktiv i innebandymiljøet i Norge over flere år, og har spilt i blant annet Bergen, Bærums Verk, NOR 92 og Sveiva. I tillegg har han vært trener i Monolitten på både dame- og herresiden.

Johnny Wallenius er ny fysisk trener i GIF.
← To GIF-lag i aksjon under Salming cup 2024   |   Ingen annen dugnad er så enkel som denne →