Forza Fighters

Ingen annen dugnad er så enkel som denne

Støtt Gjelleråsen IF – Innebandy (GIF Fighters). Vi fremmer fellesskap, helse og samarbeid gjennom idrett, og bidrar til å styrke lokalsamfunnet gjennom engasjement og aktivitet. I en stor innebandyklubb har vi mye kostnader knyttet til arrangementer, cuper, utstyr og andre generelle utgifter. Alt vi mottar av bidrag hjelper oss til å drive og utvikle det vi elsker mest, nemlig innebandy.

Gjelleråsen IF – Innebandy har vært en av landets største innebandyklubber i mange år. Vi ble hardt rammet av koronaen og mistet mange medlemmer i løpet av denne perioden. Vi jobber målrettet for å styrke vår bredde med å gi barn og unge en arena for mestring, lek og utvikling innen vår idrett.

For at vi skal kunne gjennomføre planlagte aktiviteter og styrke våre lag i alle klasser er støtte viktig for oss. Med hjelp av appen «Støtte» kan du enkelt være med på å gjøre en forskjell uten at det krever store anstrengelser eller store summer. Så neste gang du bruker kortet ditt, hvorfor ikke la «Støtte» trekke et lite beløp som går direkte til innebandygruppa? Det er enkelt, effektivt og gir en ekstra god følelse å vite at denne løsningen vil være et godt alternativ i tillegg til den tradisjonelle dugnaden vi er kjent med.

Metoden bidrar til å skape en jevn strøm av inntekter, samtidig som det gjør det enkelt for alle å bidra uten å måtte tenke på store donasjoner. Du velger selv hvor stort beløp som skal hentes, det kan være alt fra et par kroner til høyere beløp, avhengig av hva du er komfortabel med å bidra med.

Du finner Gjelleråsen IF enkelt i appen. Du velger Innebandy og deretter vårt beskrevet formål. Du bestemmer beløpet – f. eks. 2, 5 eller 10 kroner som går til det valgte formålet hver gang du betaler noe. Du kan endre beløpet eller sette på pause når du selv måtte ønske.

Last ned Støtte-appen fra lenken under og bli en verdsatt støttespiller du også!
https://stotte.no/spre-budskapet

Tusen takk for støtten!

FIGHTERS!

← Ny fysisk trener på plass   |   Kamp 1: Tunet – Gjelleråsen 4-1 →