Forza Fighters

Kamp 1: Tunet – Gjelleråsen 4-1

Søndag ettermiddag var det duket for første kamp i semifinaleserien mellom Tunet og Gjelleråsen. GIF-damene var underdogs før kampen, men etter en positiv formutvikling de siste månedene var det knyttet spenning til søndagens kamp.

Tunet mest effektive
Tunet tok initiativet i kampen fra start av, og var det spillemessig førende laget i store deler av første periode. GIF holdt imidlertid godt unna innledningsvis og hadde også et par enorme muligheter til å ta ledelsen.

Etter snaut åtte minutter kom imidlertid Tunets første scoring, før Manglerud-jentene doblet ledelsen etter elleve minutters spill.

Like før pause kom også 3-0-målet til Tunet, og etter dette så GIF noe resignerte ut.

Tunet kontrollerte kampen inn
Etter en tidlig Tunet-scoring i andre periode forsvant det siste som var igjen av spenning, og Tunet spilte med lav risiko kampen ut. GIF fikk imidlertid med seg en redusering ved Diana Isjomina, men kom aldri nærmere enn tre mål bak etter en målløs tredje periode.

Dermed kunne Tunet juble for seier i første kamp, og tar med seg en 1-0-ledelse i kamper før kamp 2 spilles i Slattumhallen onsdag 3. april.

Diana Isjomina scoret GIFs mål i andre periode, men det ble dessverre tap for GIF i kamp 1. Foto: Innebandyavisen
← Ingen annen dugnad er så enkel som denne   |   Tunet venter i semifinalene →