Forza Fighters

Godkjent innsats i Tindlundhallen

Etter seire over henholdsvis Akerselva og Ull/Kisa i de to siste kampene var det ned igjen på jorda for GIF da Greåker ventet i Tindlundhallen søndag ettermiddag. Det var i grunn aldri noen tvil om at vertene kom til å innkasse de tre poengene, men GIF-gutta kjempet på i 60 minutter og kan gå inn i serieinnspurten med hevet hode.

Flere enkle baklengsmål
Greåker startet i kjent stil kampen i et høyt tempo, og som vanlig brukte GIF-gutta noen bytter på å vende seg til et høyere tempo enn vanlig. Det er noe eget med disse kampene mot særlig Greåker og Tunet som spiller med tre rekker og en høyere intensitet enn samtlige andre lag i Eliteserien. Honnør til dem for det.

Til tross for at man visste om at starten på kampen var viktig, så klarte man likevel ikke å forhindre at det stod 3-0 på måltavla da klokka viste 6:31 spilt av første periode. Flere av målene var av det enkle slaget, og derfor føltes det noe unødvendig at man skulle jobbe resten av kampen i motbakke.

Positiv avslutning på kampen
Etter halvspilt andre periode stod det 6-1 i favør Greåker, men GIF-gutta skal i hvert fall ta med seg at de siste 30 minuttene endte 3-4, noe som gjorde at sluttresultatet ble 9-5.

Offensivt så det også bedre ut utover i kampen, og statistikken tilsier også at det på ingen måte var ufortjent at herrene scoret fem mål mot et av seriens mest gjerrige lag.

Gjelleråsens kamp nr. 400 i Eliteserien
Søndagens kamp var for øvrig Gjelleråsens 400. kamp i Eliteserien for menn etter at man slo seg sammen med Holum før sesongen 2005-06. Det ble seier i både kamp nr. 100, 200 og 300, men dessverre ble motstanden for tøff i kamp nr. 400.

GIFs lag
Sammenlignet med laget som spilte mot Ull/Kisa sist var det av ulike årsaker en god del endringer for Gjelleråsen til denne kampen.

Blant andre manglet både Olav Falkeid, Mads Rongsjord, Even Rogne, Petter Robøle og Lasse Robøle. I tillegg spilte Robin Norstrøm og Ådne Mellum halve kampen hver i førsterekka. På målvaktsplass tok også Tommy Fjeldass plass på benken til fordel for Sivert Hanssen. Sistnevnte ble for øvrig kåret til GIFs beste spiller, og viste igjen at herrene har et veldig godt målvaktsteam.

Tre kamper gjenstår
Seriespillet nærmer seg slutten, men det gjenstår fortsatt tre kamper for GIF-gutta. De tre gjenværende motstanderne er Vålerenga (h), NOR 92 (h) og Sarpsborg (b). Eliteserien er stadig svært jevn fra sjette- og ned til ellevteplass så med én seier eller to i sesonginnspurten er det gode muligheter for å sikre en plass i sluttspillet.

Samtidig er det heller ikke avklart hvorvidt man unngår å havne på kvalifiseringsplassen for tredje sesong på rad, så her har man definitivt alt å spille for de neste tre ukene.

← Kontrollert seier over Vålerenga   |   To på rad! →