Forza Fighters

To på rad!

Onsdag 7. februar var en dag GIF-gutta hadde ringet rundt i kalenderen flere måneder i forkant, og da dagen først kom smakte det ekstra godt at man fulgte opp med å slå tabelljumbo Ull/Kisa 6-4.

Ledet fra start til slutt
GIF var det førende laget fra start av, men som vi har sett flere ganger tidligere denne sesongen så varierer man voldsomt i prestasjonene underveis i kampene. Det gjorde at det som så ut til å være en komfortabel 3-0-ledelse raskt ble hentet inn til 3-2.

GIF-gutta klarte heldigvis å samle seg igjen etter de to baklengsmålene, og med to raske scoringer av Olav Falkeid i begynnelsen av tredje periode var man plutselig foran med 6-2. Ull/Kisa fikk riktignok med seg et par reduseringer mot slutten av kampen, men gjestene fra Jessheim klarte aldri å hente inn GIFs ledelse.

Olav ble den avgjørende faktoren
Med fire av GIFs seks scoringer var det liten tvil om at Olav Falkeid kunne stå igjen som kampens store spiller. Olav gjorde sesongens beste kamp, og ble naturlig nok også kåret til GIFs beste spiller.

Med fire mål står Olav nå med 14 scoringer denne sesongen, og forwarden er med det GIFs toppscorer.

Olav Falkeid scoret fire mål da GIF slo Ull/Kisa i Slattumhallen onsdag kveld. Foto: Innebandyavisen

To seire på rad er sjelden vare
Etter onsdagens seier står GIF nå med to seire på rad. Sist gang herrene vant to kamper på rad i Eliteserien var tilbake i oktober 2021 da man slo henholdsvis Fredrikstad 5-2 (13. oktober 2021) og NOR 92 med 7-5 (20. oktober 2021).

Etter den nevnte kampen mot NOR 92 spilte man altså 52 kamper uten å vinne to på rad før det til slutt løsnet i kamp nr. 53.

GJELLERÅSEN – ULL/KISA 6-4 (1-0, 3-2, 2-2)
Skudd på mål: 21 – 19
Skudd totalt: 50 – 42

Greåker borte på søndag
GIF-gutta har ikke mulighet til å nyte denne seieren i altfor mange dager for allerede førstkommende søndag venter serietreer Greåker borte i Tindlundhallen. Deretter venter Vålerenga hjemme i Slattumhallen lørdag 17. februar.

← Godkjent innsats i Tindlundhallen   |   Viktig seier i Kringsjåhallen →