Forza Fighters

Viktig seier i Kringsjåhallen

Etter en resultatmessig trøblete start på 2024 slo GIF tilbake med seier over Akerselva i Kringsjåhallen søndag ettermiddag.

Tett og jevnt
Som det ofte blir mellom Akerselva og Gjelleråsen var også søndagens kamp på det ujevne underlaget i Kringsjåhallen tett og jevn. Lagene fulgte hverandre tett i målprotokollen fra start til slutt, men GIF var gjerne det ene målet foran.

GIF rullet på tre rekker gjennom hele kampen, og det var nok en av årsakene til at man stort sett hadde god kontroll bakover i tredje periode. Akerselva hadde selvsagt sine muligheter, men en god Tommy Fjeldaas i GIF-buret avverget det som forsvaret ikke håndterte.

Til slutt kunne GIF-gutta juble for tre viktige poeng, og det var viktig for selvtilliten etter en skuffende start på 2024 med tap mot både Harstad og Sandnes. Nå er man for fullt med i kampen om en trygg plass på tabellen, mens det heller ikke er mange poeng opp til de siste sluttspillsplassene.

AKERSELVA – GJELLERÅSEN 3-4 (0-0, 2-3, 1-1)
Skudd på mål: 20 – 32
Skudd totalt: 62 – 54
xG: 6.76 – 6.35
xG (av skudd på mål): 5.11 – 7.93

To ukers pause før Ull/Kisa venter
Etter søndagens seier venter nå et par uker uten kamper for herrene. Neste kamp spilles først onsdag 7. februar mot tabelljumbo Ull/Kisa i Slattumhallen.

En GIF-seier i den kampen vil langt på vei sende Ull/Kisa ned i 1. divisjon, men dersom gjestene skulle vinne kampen vil det bli fornyet spenning i bunnen av tabellen.

← To på rad!   |   Stortap i Gressvikhallen →