Forza Fighters

Stortap i Gressvikhallen

Regjerende norgesmester Slevik var både to og tre hakk for gode da GIF tok turen til Gressvikhallen lørdag ettermiddag. Etter å ha blitt totaldominert i 60 minutter måtte GIF-gutta se seg slått med sifrene 1-12.

Aldri i nærheten
Med lav energi og lite samhandling ble det en tung ettermiddag for herrene denne lørdagen. Slevik var det klart beste laget fra start til slutt, og til tross for at østfoldingene på ingen måte strålte spillemessig var det mer enn nok til å gi GIF dusinet fullt med baklengsmål.

Det lugget voldsomt offensivt, og bakover i banen fremstod man tidsvis passive uten ball. Det fungerer dårlig mot et veldrillet Slevik-angrep som takket og bukket da mulighetene bød seg foran GIFs mål.

SLEVIK – GJELLERÅSEN 12-1 (4-0, 4-0, 4-1)
Skudd på mål: 36 – 9
Skudd totalt: 74 – 28
xG: 9.28 – 2.76
xG (av skudd på mål): 9.47 – 2.36

Sveiva venter i årets siste kamp
Etter at lørdagens kamper er unnagjort befinner GIF seg nå på 11.-plass på tabellen. Det er imidlertid svært jevnt på nedre halvdel i Eliteserien, så en seier fra eller til kan føre til store endringer.

Allerede førstkommende onsdag tar herrene imot Sveiva hjemme i Slattumhallen til årets siste kamp. Kampstart der er kl. 19.

← Viktig seier i Kringsjåhallen   |   Ga Tunet så lite motstand at de tok ut keeper’n →