Forza Fighters

Ga Tunet så lite motstand at de tok ut keeper’n

Serieleder Tunet ble som ventet et par nummer for store da herrene tok fatt på andre halvdel av sesongen onsdag kveld. Etter å ha hengt noenlunde med i to perioder røynet det på mot slutten for GIF-gutta, og da kunne til slutt Tunet innkassere tre poeng med sluttresultatet 2-12.

Ble pepret med skudd
Tunet er utvilsomt et godt og løpssterkt innebandylag, og gjestene fra Manglerud tok også tak i kampen fra start av. Det stod riktignok kun 0-2 etter de første 20 minuttene, men med 4-15 i skudd på mål var det noe GIF kunne se seg mest fornøyde med.

Spilte seg noe opp
Utover i kampen hang GIF for så vidt godt med, men effektive gjester sørget for at det stod 2-9 på måltavla etter 56:20 spilt. GIF burde helt klart scoret et par ganger til, men herrenes nemesis «effektivitet» ville det nok en gang annerledes.

GIF hadde til slutt en xG på 4.45, så det var totalt sett en brukbar kamp man leverte hva gjelder antall sjanser skapt.

Verdifull 6 mot 5-trening
Tilbake til kampen så stod det altså 2-9 på måltavla da 3:40 gjenstod i tredje periode. GIF hadde akkurat ridd av et undertall før Tunet tok timeout.

Etter timeouten tok Tunet ut målvakten og avsluttet kampen i spill 6 mot 5. Der scoret de ikke bare én, men både to og tre ganger før sluttsignalet gikk.

Før vi går videre så skal det absolutt nevnes at vårt 5 mot 6-spill stod til terningkast 1, men det er en annen sak.

Om det var mangel på motstand eller sårt tiltrengt trening i 6 mot 5 før de viktige toppkampene mot Sarpsborg og Vålerenga henholdsvis 28 og 34 dager senere er usikkert, men Tunets trenerteam følte i hvert fall at timingen var god med å ta ut målvakten på stillingen 2-9 i tredje periode. Bra gul!

Vi gratulerer uansett Tunet med tre fullt fortjente poeng, og håper at 6 mot 5-sekvensen kommer godt med når våre to rivaler i bunnen av tabellen, Sarpsborg og Vålerenga, venter for deres vedkommende på nyåret.

Vi har nå fått kjenne på hvor lista ligger og får bare trene på videre i jakten på å tette gapet opp til Tunet og de andre topplagene.

GJELLERÅSEN – TUNET 2-12 (0-2, 1-4, 1-6)
Skudd på mål: 18 – 39
Skudd totalt: 36 – 79
xG: 4.45 – 10.64
xG (av skudd på mål): 4.83 – 10.74

Slevik borte
GIF har nå unnagjort 12 av 22 seriekamper og har fortsatt to kamper igjen før juleferien. Neste kamp spilles borte mot Slevik i Gressvikhallen lørdag 16. desember kl. 16.

← Stortap i Gressvikhallen   |   Etterlengtet seier i Slattumhallen →