Forza Fighters

Full kollaps i Mjøndalshallen

Det ble til slutt en blytung kamp da GIF tok turen til Mjøndalshallen for kamp mot NOR 92 mandag kveld. Etter en jevn første periode scoret vertene hele elleve mål i løpet av de siste 40 minuttene, og GIF-gutta måtte dermed se seg slått etter ordinær tid for tredje kamp på rad.

Solid første periode
De første 20 minuttene var jevnspilte, og begge lag hadde sine sjanser til å score flere mål. Totalt sett var det nok helt greit at det stod 1-1 til pause, og for GIF sin del så det ut til at man hadde funnet tilbake til et mer solid forsvarsspill.

GIFs mål i første periode kom for øvrig etter et straffeslag ved Mattis Krüger.

Markeringssvikt foran eget mål
Etter en solid innsats i første periode sprakk det fullstendig opp fra start i midtperioden. NOR 92 scoret tre mål i løpet av drøyt seks minutter, der alle kom etter graverende markeringssvikt foran eget mål.

Halvannet minutt før periodeslutt kom det en redusering ved Petter Robøle, men fire sekunder før pausesignalet la NOR 92 på til 5-2.

Gikk opp i limingen
I tredje periode ble det levert en totalt uakseptabel prestasjon. Et meget effektivt NOR 92-lag vant perioden 7-0 etter å ha scoret på 7 av sine 10 skudd på mål, men den defensive innsatsen som ble lagt ned i denne perioden er under enhver kritikk.

NOR 92 – GJELLERÅSEN 12-2 (1-1, 4-1, 7-0)
Skudd på mål: 22 – 15
Skudd totalt: 58 – 44
xG: 6.89 – 4.49
xG (av skudd på mål): 5.55 – 3.32

Sarpsborg venter på lørdag
Herrene kan ikke gjøre annet enn å legge denne kampen bak seg så fort som overhodet mulig. Allerede førstkommende lørdag venter nemlig Sarpsborg hjemme i Slattumhallen i det som er siste kamp før serien er halvspilt.

Kampstart i Slattumhallen er kl. 14.

← Etterlengtet seier i Slattumhallen   |   Fant aldri rytmen mot Vålerenga →