Forza Fighters

Fant aldri rytmen mot Vålerenga

Herrene måtte til slutt dra tomhendte hjem fra Høyenhallen etter å ha tapt 2-6 for nyopprykkede Vålerenga lørdag ettermiddag. Denne kampen skulle egentlig vært spilt i Teglverkshallen, men ble flyttet grunnet ødelagte skillevegger i Vålerengas hjemmehall.

Tafatt forestilling
Det startet for så vidt positivt for GIF-gutta, men etter at Vålerenga satte kampens første mål drøyt midtveis i første periode var det man leverte resten av kampen ganske krampaktig. Dårlig balltempo, slurv i pasninger/mottak og lite aggressivitet gjorde at Vålerenga fikk kampen inn i sitt spor.

GIF så, i negativ forstand, ut som et helt annet lag enn det som ga Greåker god match for to uker siden, og til tider virket det man foretok seg offensivt nokså tafatt og halvhjertet.

Tapte fortjent
Det som i ettertid er mest skuffende med denne kampen er at man endte opp med å tape fullt fortjent. Skuddstatistikken var riktignok i knapt favør av GIF, men når man ser på de mer detaljerte tallene så var det Vålerenga som utvilsomt var det beste laget.

VÅLERENGA – GJELLERÅSEN 6-2 (2-1, 3-1, 1-0)
Skudd på mål: 20 – 22
Skudd totalt: 50 – 57
xG: 6.16 – 5.21
xG på mål: 5.13 – 4.44

Manglet viktige spillere
Til dette oppgjøret måtte herrene klare seg uten både Mads Rongsjord, Toms Niedre (begge karantene), Olav Falkeid (skadet) og Alexander Njøs. Med fire viktige spillere ute og en ellers tynn tropp stilte man kun med 12 utespillere og 2 målvakter til denne kampen.

Heldigvis er flere av disse tilbake igjen når NOR 92 venter i Mjøndalshallen mandag 27. november kl. 19.

← Full kollaps i Mjøndalshallen   |   Hvor går grensa? →