Forza Fighters

Tap i Høyenhallen i serieåpningen

Det ble som de fleste spådde en komfortabel hjemmeseier da herrene gjestet regjerende seriemester Tunet i Høyenhallen søndag ettermiddag. GIF åpnet kampen friskt, men da uttellingen lot vente på seg benyttet Tunet sjansen til å stikke av gårde.

Før kampen lå sannsynligheten for hjemmesier på drøyt 90 prosent ifølge oddsmarkedet, og GIF hadde heller ikke vunnet over Tunet siden høsten 2018.

Mads Rongsjord bidro med to målgivende pasninger og ble kåret til GIFs beste spiller i kampen mot Tunet. Foto: Innebandyavisen

Gode åpningsminutter
GIF-gutta var påskrudde fra start og skapte en rekke store sjanser i begynnelsen av kampen. Med normal uttelling burde man ledet med et par mål, men effektiviteten foran mål var dessverre ikke til stede.

I stedet fikk Tunet etter hvert fart på maskineriet sitt og kunne gå til pause med en 2-0-ledelse. I andre periode ble GIF effektivt straffet for personlige feil og balltap i egen sone, og med 5-0 etter drøyt halvspilt kamp var det hele i realiteten avgjort.

Mattis og Ådne med reduseringer
Etter en svak start på andre periode hevet GIF seg igjen i siste halvdel av kampen og fikk med seg to reduseringsmål ved Mattis Krüger og Ådne Mellum – begge assistert av Mads Rongsjord.

Tredje periode var en nokså tam affære og da sluttsignalet gikk stod det 8-2 på måltavla i Høyenhallen. Med det ble det dessverre tap i serieåpningen for femte sesong på rad for herrene, men 0 poeng borte mot Tunet er nok neppe noe man vil stå alene om når sesongen skal oppsummeres til våren.

Førstkommende lørdag er det klart for sesongens første hjemmekamp da regjerende norgesmester Slevik kommer på besøk til Slattumhallen. Kampstart kl. 14.

← Sesongåpnet hjemme mot Stavanger   |   Før kampen: Tunet – Gjelleråsen →