Forza Fighters

Sesongåpnet hjemme mot Stavanger

Vi gratulerer Thilde Fredriksen, Nora Elgin Engström og Martine Andresen med sin elitedebut for GIF Fighters Damer Elite sammen med Robert Jensen på trenerbenken. Thilde åpnet til og med sin debutkamp som banens beste.

Sesongens første kamp endte uavgjort 4-4. Det måtte hele 14 straffer til for å fordele det siste poenget hvor Stavanger trakk det lengste strået.

Sesongens første mål ble scoret etter 2 minutter og 38 sekunder Ingvild Sørflaten, assistert Nora Milly Bangsund. Caroline Hicks Johnsen assistert Linda Adolphson reduserer til 2-2 og Adde assistert Ingvild setter oss i ledelse et par minutter etterpå. Madeleine Tinholt har hatt en lang innebandypause men er til stor glede tilbake og sørger for 4-3 med 6 minutter igjen. Nora E får sitt første poeng i GIF-drakta da hun assisterer Madde på et frislag. Stavanger får dessverre til en redusering minuttet etterpå og det ender med straffekonk. Nora Milly og Ingrid Hoem setter sine straffer. Thilde redder 5 straffer.

Foto: Innebandyavisen

Innebandyavisens journalist trekker også frem Nora Milly Bangsund, Madeleine Tinholt og Mari Kristiansens solide defensive prestasjoner denne kampen. Henriette Langhaug har lagt inn hardt arbeid i to sesonger med opptrening etter operasjon og alvorlig skade og det er imponerende å se henne tilbake på banen og smelle til i duellene. Vi må også trekke frem alle ungjentene våres som har og kommer til å ta store steg med mer ansvar denne sesongen.

← Kjempet til seg tre poeng i Rommenhallen   |   Tap i Høyenhallen i serieåpningen →