Slevik ble for sterke i Slattumhallen

Lørdag ettermiddag var herrene i aksjon for første gang i 2023. Motstander hjemme i Slattumhallen var Slevik – som før helgens runde lå på tredjeplass på tabellen.

Målrikt oppgjør
De 75 fremmøtte i Slattumhallen var vitne til det som utviklet seg til å bli et målrikt oppgjør. Etter 60 minutter hadde Gjelleråsen funnet veien til nettmaskene 7 ganger, mens Slevik til slutt kunne innkassere tre nye poeng etter sine 9 scoringer.

Det skal imidlertid legges til at gjestene fra Østfold ledet 8-3 etter to perioder, men herrene jobbet seg innpå de siste 20 minuttene, og vant til slutt tredje periode med sifrene 4-1.

Unggutta stod frem
I fravær av blant andre Olav Falkeid, Robin Norstrøm, Mads Rongsjord og Anders Mellum tok 04-rekka med Even Rogne (0+3), Colin Oustad (2+0), Ådne Mellum (2+0) og Mattis Krüger (0+2) ansvar offensivt som førsterekke. Kvartetten kombinerte for totalt 9 poeng, og var virkelig på spillehumør denne ettermiddagen.

Ådne fikk også bestemannsprisen for herrene, og etter å ha notert seg for to nye scoringer er 18-åringen nå oppe i totalt 10 mål denne sesongen.

Akerselva venter om én uke
At Slevik tok med seg alle poengene herfra var vel noe de aller fleste hadde forventet seg i forkant. Før kampstart stod Slevik med nærmere 79 prosent sannsynlighet for å vinne etter ordinær tid, mens sannsynligheten for GIF-seier var drøyt 11 prosent.

Lørdagens tap gjør at herrene blir stående med 12 poeng etter 15 spilte kamper. Kun 7 kamper gjenstår av seriespillet, og allerede førstkommende lørdag settes kursen mot Grefsenhallen og kamp mot tabellnabo Akerselva.

← Tap etter total kollaps i andre periode   |   Herrene tar juleferie på trygg grunn →