Forza Fighters

Uttak til VM-kvalifisering for U19 menn

Onsdag ettermiddag ble den norske 20-mannstroppen til VM-kvalifiseringen for U19 menn offentliggjort. Det er gledelig å se at hele fire spillere fra Gjelleråsen har fått plass i troppen som skal spille kvalifisering i den østerrikske byen Salzburg 24.–28. januar 2023.

Gjelleråsen er representert med kvartetten Colin Oustad, Petter Robøle, Jesper Myrvold og Ådne Mellum – alle tre født i 2004. Dette U19-kullet består av spillere født i 2004 og 2005.

I kvalifiseringen skal Norge opp mot Storbritannia, Frankrike, Belgia, Østerrike og Nederland. De to beste i denne kvalifiseringsgruppen tar seg videre til VM i Frederikshavn, Danmark som holdes 26.–30. april 2023.

Vi gratulerer alle fire med uttaket.

Les mer om U19-kvalifiseringen her:
Bandyforbundet
IFF

← Herrene tar juleferie på trygg grunn   |   Slo Sveiva etter straffeslag →