Forza Fighters

Slo Sveiva etter straffeslag

SLATTUMHALLEN – Søndag ettermiddag var det damenes tur til å åpne sesongen 2022-23. Motstander i serieåpningen var Sveiva – i det som var et oppgjør mellom lagene som endte på henholdsvis tredje- og femteplass i Eliteserien forrige sesong.

Det ble en kamp der lagene fulgte hverandre tett i målprotokollen gjennom samtlige 60 minutter. Tre perioder med innebandy var ikke nok til å skille lagene denne ettermiddagen, og med 3-3 på måltavla måtte det hele avgjøres med straffeslag.

I straffeslagskonkurransen scoret GIF på 4 av 5 forsøk, mens Sveiva scoret på tre av sine. Dermed var det GIF-jentene som kunne innkassere det ekstra poenget i serieåpningen.

Gjelleråsens to første mål i kampen ble scoret av Helene Karlstrøm og Nora Milly Bangsund, mens det tredje ble registrert som et selvmål. Bestemannsprisen for GIF gikk til nevnte Nora Milly, som også scoret GIFs andre mål i straffeslagskonkurransen.

Damene har dermed sikret sesongens to første poeng, og det kommer utvilsomt godt med ettersom Tunet venter i Høyenhallen søndag 25. september.

← Uttak til VM-kvalifisering for U19 menn   |   Tøff start i ny hall →