Forza Fighters

Bli bedre kjent med damenes nye hovedtrener

På søndag tar damene imot Sveiva til serieåpning hjemme i Slattumhallen. Dette oppgjøret blir den første offisielle kampen der Anton Czitrom leder laget som hovedtrener.

I forkant av søndagens kamp har vi tatt en prat med Anton for å bli bedre kjent med lagets nye trener.

– Hvordan har den første tiden i Norge vært?
– Min første tid i Norge har vært bra. Det å flytte til et nytt land er helt klart en omstilling, selv om språket ikke er så forskjellig. Det har vært intensivt fra dag én med både innebandy og ny jobb, men det er akkurat slik jeg vil ha det og jeg føler jeg har kommet fint inn i det.

– Hvordan er stemningen i laget før seriestart?
– Stemningen i laget før premieren mot Sveiva er god. Vi har en sammensatt spillergruppe, og som utøvere er de både dyktige og målrettede, så jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang.

– Fortell litt om dine interesser utenom innebandy?
– Utenom innebandy, som er min klart største interesse, så er også fotball og da særlig Premier League noe jeg følger nøye med på. Som Arsenal-fan har jeg det for tiden veldig bra da vi har startet sesongen strålende (laget leder ligaen, red. anm.). En av mine andre interesser er å reise og oppleve nye plasser. Ellers er det veldig fint å være ute i naturen og bare koble av.

– Hva er den største forskjellen mellom å bo i Norge og Sverige?
– Helt klart prisene i butikkene, men det var jeg forberedt på. Det er nok den aller største forskjellen. Ellers ligner våre to land veldig på hverandre.

– Hva har overrasket deg mest positivt med Norge?
– Det er kanskje ikke spesielt overraskende, men naturen her må nevnes. Det er utrolig vakkert her og det er en veldig trivelig plass å bo. Jeg ser også fram imot å dra på tur gjennom landet for å oppleve alle de severdige plassene.

Vi takker Anton for praten og ønsker både han og resten av damelaget lykke til mot Sveiva på søndag. Kampen starter kl. 16 og vi håper mange tar turen til hallen for å støtte jentene i jakten på sesongens første seier.

← Fire GIF-jenter i aksjon i U19-VM   |   Siste frist for påmelding til Jente-Camp →