Forza Fighters

Tunet ble for sterke i semifinalene

LIHALLEN: Gjelleråsen – Tunet, kamp 4
Til tross for en god start på kampen ble det aldri helt spennende da det hele skulle avgjøres i 3. periode. GIF-damene ledet 2-1 etter de første 20 minuttene, men i midtperioden snudde Tunet kampen og ledet 4-2 før 3. periode.

Det var særlig én situasjon i 2. periode som skulle vise seg å bli helt kampavgjørende. Den situasjonen oppstod med drøyt fem minutter igjen av perioden da Tunet tok ledelsen 3-2 og fikk med seg et overtall i samme sekvens. I det påfølgende overtallet kom også 4-2-scoringen og da gikk dessverre lufta litt ut av ballongen for GIF sin del.

GIF forsøkte en rekke ulike tilnærminger i 3. periode, blant annet lange sekvenser med spill 6 mot 5, men Tunet-forsvaret hadde stengt igjen for kvelden og dermed kom det aldri noen redusering. Til slutt kunne Manglerud-jentene juble for seier i den fjerde kampen og de sikret seg samtidig en plass i NM-finalen med 3-1 i kamper.

Nora Milly Bangsund og Marte Pedersen scoret GIF sine mål i dette oppgjøret.

GIF-damene fikk en god start på den fjerde semifinalen, men måtte til slutt se seg slått av seriemester Tunet. Foto: innebandyavisen.no

En flott sesong totalt sett
Selv om vi selvsagt hadde håpet på en femte og avgjørende kamp i Høyenhallen på søndag må vi ikke glemme at GIF-damene har lagt bak seg en flott sesong. I seriespillet sikret de seg klubbens første medalje på kvinnesiden med en bronse, mens de under denne semifinaleserien klarte å lage trøbbel for seriemesterne.

At man skulle slå Tunet over best av fem-kamper ville vært en stor overraskelse for de fleste, men GIF viste at de på gode dager kan hamle opp med selv de aller beste.

Vi gratulerer damene med en flott sesong og takker alle GIFere for støtten både under seriespillet, men særlig nå under sluttspillskampene. I dag var imponerende 261 tilskuere på plass i Lihallen og det var en flott ramme rundt kampen.