Forza Fighters

Enkel seier mot Sjetne – plassen er sikret


JESSHEIM IS- OG FLERBRUKSHALL: Gjelleråsen – Sjetne
Herrene hadde som ventet få problemer med å slå Sjetne i den tredje kampen i kvalifiseringen lørdag kveld. Etter å ha vunnet den første perioden med hele 4-0 ble de resterende 40 minuttene gjennomført med full kontroll.

Kampen endte til slutt med seier 8-1 og herrene står dermed med 6 poeng etter tre spilte kamper. Søndag kl. 14 spilles den siste kampen mot bergenslaget Fjell-Kameraterne. Det er også en kamp der herrene er store favoritter.

Vetle Mellum (3), Simon Wiström (2), Tommy Midtsveen (2) og Even Holm scoret herrenes mål.

Vetle Mellum scoret tre mål og hadde i tillegg én målgivende da herrene slo Sjetne i den tredje kampen i kvalifiseringen. Foto: innebandyavisen.no

Plassen ble 100 prosent sikret søndag formiddag
Etter at Narvik slo Fjell-Kameraterne hele 10-2 søndag formiddag har herrene nå sikret plassen i Eliteserien kommende sesong. Selv med tap mot Fjell-Kameraterne og Sjetne-seier over Ull/Kisa vil GIF bli nummer to på innbyrdes oppgjør.

Søndagens kamp blir dermed kun en formalitet og en forhåpentligvis fin avslutning på en utfordrende og lang sesong.

← Poengstatistikken er oppdatert   |   Tapte knepent i tredje kamp →