Forza Fighters

Tapte knepent i tredje kamp


HØYENHALLEN: Tunet – Gjelleråsen, kamp 3
Det ble nok en gang en innholdsrik kamp da Tunet og GIF møttes til tredje semifinalekamp i NM-sluttspillet. GIF ledet store deler av de to første periodene, men Tunet klarte hele tiden å utligne GIF-damenes ledelse.

Etter de to første periodene stod det 5-5 og det tok lang tid i 3. periode før den avgjørende scoringen kom. Dessverre var det Tunet som satte 6-5 med snaut seks minutter igjen å spille, og da 7-5 kom et par minutter senere var det nok til å sikre seieren.

Ingvild Meyer Sørflaten (2), Caroline Hicks Johnsen, Linda Adolphson og Moa Bernvid scoret GIF sine mål i dette oppgjøret.

Må vinne i Lihallen på onsdag
Dagens tap gjør at GIF-damene nå ligger under med 1-2 i kamper. Man er dermed avhengige av å vinne to kamper på rad for å sikre en plass i NM-finalen. Så jevn som denne serien har vært er ikke det noen umulig oppgave.

Det blir uansett en svært spennende kamp i Lihallen onsdag kl. 19 og da satser vi på at marginene er på GIF-jentenes side, slik at vi får en femte og avgjørende kamp i Høyenhallen søndag 3. april.

← Enkel seier mot Sjetne – plassen er sikret   |   Snudde kampen mot Narvik →