Forza Fighters

Snudde kampen mot Narvik

JESSHEIM IS- OG FLERBRUKSHALL: Narvik – Gjelleråsen
Etter et surt tap for Ull/Kisa fredag kveld fikk herrene muligheten til revansje da Narvik var motstander lørdag formiddag. Kampen startet fryktelig for GIF og Narvik ledet 3-0 etter 7 minutter og 29 sekunder. Herrene lot seg imidlertid ikke stresse av det svake starten og klarte raskt å spille seg inn igjen i kampen, men det var likevel Narvik som ledet 4-3 etter 1. periode.

Fra og med 2. periode tok GIF fullstendig over spillet og etter hvert kom også målene mot et lavtliggende Narvik-forsvar. Det ble en klassisk tålmodighetsprøve, men til slutt endte det med en komfortabel 8-5-seier. Tre viktige poeng ble dermed innkassert og slik det ser ut nå trenger man kun én seier til for å sikre plassen i neste sesongs eliteserie.

Tommy Midtsveen (4), Even Rogne, Anders Mellum, Vetle Mellum og Robin Norstrøm scoret herrenes mål.

Tommy Midtsveen scoret fire mål da herrene slo Narvik i andre kamp i kvalifiseringen. Foto: innebandyavisen.no

Sjetne venter i lørdagens siste kamp
Herrene har nå unnagjort halvparten av kampene i kvalifiseringen og fasiten er 3 poeng. Kl. 19 i kveld står Sjetne på motsatt banehalvdel og mye tyder på at det blir nok en kamp der GIF kommer til å ha mye ball.