Forza Fighters

Like langt etter to kamper


LIHALLEN: Gjelleråsen – Tunet, kamp 2
Etter en sterk GIF-seier i den første kampen ble det dessverre tap hjemme i Lihallen onsdag kveld. Det stod likt etter de første 20 minuttene, men gjestene fra Manglerud scoret tre ganger de siste to periodene og vant til slutt med sifrene 5-2.

Moa Bernvid og Helene Karlstrøm scoret GIF sine mål i dette oppgjøret.

Det står nå 1-1 i best av fem-serien og det betyr at lagene er sikret minimum to nye kamper. Kamp 3 spilles i Høyenhallen førstkommende lørdag kl. 13, mens kamp 4 i Lihallen spilles onsdag kl. 19.

God publikumsstøtte
Dette er første gang at GIF-damene spiller en NM-semifinale og støtten på tribunen har vært god i begge kampene. Etter noen sesonger preget med koronarestriksjoner var det hyggelig å se mange tilskuere ta turen til Lihallen igjen. Det var imidlertid litt synd at det offisielle tilskuertallet ikke var korrekt da det helt tydelig var flere enn 143 tilskuere på plass denne onsdagskvelden.

Vi håper uansett at støtten opprettholdes resten av semifinaleserien i det som blir en svært spennende siste del av sesongen for damene!

← Slik blir kvalifiseringen til Eliteserien 2022-23   |   Tok første stikk mot Tunet →