Forza Fighters

Tok første stikk mot Tunet


HØYENHALLEN: Tunet – Gjelleråsen, kamp 1
GIF-damene fikk en strålende start på semifinaleserien mot Tunet da de vant den første kampen i Høyenhallen med sifrene 5-4 lørdag ettermiddag. GIF ledet gjennom store deler av kampen, men med snaut seks minutter igjen å spille utlignet Tunet til 4-4.

Det så da ut til å gå mot sudden death, men med 1 minutt og 49 sekunder igjen av 3. periode satte Ingvild Meyer Sørflaten den avgjørende 5-4-scoringen. GIF holdt unna det lille som gjenstod av kampen, og dermed tok laget en sterk seier i den første kampen i best av fem-serien.

Ingvild Meyer Sørflaten (2), Moa Bernvid, Nora Milly Bangsund og Sirill Sørensen scoret GIF sine mål, mens målvakt Eli Næssan Linna stod en strålende kamp med 37 redninger!

Kamp 2 på onsdag
Som seriemester hadde Tunet i utgangspunktet hjemmebanefordelen i denne serien, men med seier for GIF i denne kampen er dette nå snudd på hodet. GIF vil med to seire på hjemmebane vinne denne semifinalen, men det blir utvilsomt en stor utfordring mot et godt Tunet-lag.

Kamp 2 spilles i Lihallen onsdag 23. mars kl. 19. Det blir en ny spennende kamp der Tunet har alt press på seg for å utligne serien til 1-1 i kamper.

Vi gratulerer damene med en strålende start på NM-sluttspillet og gleder oss til fortsettelsen!

← Like langt etter to kamper   |   Historisk seriebronse for GIF-damene →