Historisk seriebronse for GIF-damene

SKØYENHALLEN: Monolitten – Gjelleråsen
Det ble som ventet en svært spennende kamp da GIF møtte Monolitten til bronseduell i Skøyenhallen lørdag ettermiddag. Etter 60 nervepirrende minutter var det GIF-jentene som kunne juble for tre poeng og en historisk bronseplass i Eliteserien etter seier 3-2.

GIF tok første stikk da Nora Milly Bangsund scoret kampens første mål etter drøyt seks minutters spill i 1. periode. Den ledelsen skulle vise seg å holde en god stund, men mot slutten av 2. periode scoret Monolitten to ganger slik at kampen var snudd før de siste 20 minuttene.

Etter kun tre skudd på mål i de to første periodene måtte GIF skape flere farligheter i 3. periode. Det klarte de også for rundt midtveis i perioden utlignet Linda Adolphson til 2-2. Sirill Sørensen fulgte så opp med det viktige 3-2-målet kun 1 minutt og 39 sekunder senere, og dermed var GIF-jentene nok en gang i føringen.

Monolitten hadde fortsatt god tid til å score et utligningsmål, men GIF holdt unna og fullførte dermed en strålende avslutning på seriespillet med tre nye poeng og tredjeplass på tabellen!