Forza Fighters

Gjorde jobben mot Østensjø


BØLERHALLEN: Østensjø – Gjelleråsen
GIF var klare favoritter i forkant av oppgjøret mot Østensjø, og de medaljejagende GIF-jentene gjorde også jobben i Bølerhallen tirsdag kveld.

En effektiv start på kampen gjorde at det stod hele 0-3 på måltavla før halvspilt 1. periode, og til tross for at Østensjø fikk med seg noen reduseringer gjennom kampen så endte det til slutt med en solid tremålsseier for GIF.

Moa Bernvid (3), Caroline Hicks Johnsen, Nora Milly Bangsund, Linda Adolphson og Ingrid Hoem stod bak GIF sine scoringer denne kvelden. Moa Bernvid ble også kåret til GIFs beste spiller.

«Bronsefinale» venter
Seieren betyr at GIF befinner seg på 3.-plass med 40 poeng før den siste serierunden spilles førstkommende lørdag. Monolitten på 4.-plass har samme poengsum og bedre målforskjell, men GIF ligger foran på innbyrdes oppgjør.

Dette betyr imidlertid ingenting for ettersom det er disse to lagene som møtes lørdag kl. 14, og det ikke er mulig med uavgjort-resultater i elite-innebandy, så vil det uansett bli vinneren av helgens kamp som sikrer bronsemedaljene.

← Historisk seriebronse for GIF-damene   |   Avgjorde kampen i 3. periode →