Forza Fighters

Tapte i Sarpsborghallen – ble reddet av Slevik


SARPSBORGHALLEN: Sarpsborg – Gjelleråsen
I det som kanskje var den viktigste kampen i Gjelleråsen/Holum sin historie i Eliteserien, klarte ikke herrene å prestere på toppnivå. Sarpsborg kunne til slutt juble for seier 8-3 i Sarpsborghallen, men heldigvis for GIF klarte heller ikke Fredrikstad å få med seg poeng i sin kamp mot Slevik. Slevik vant den kampen 5-3.

Det ble derfor ingen endringer på tabellen mellom lagene i bunn og GIF-gutta må nå ta til takke med kvalifiseringsspill for å beholde plassen på øverste nivå. Slik sesongen har utspilt seg er nok det et greit utfall, selv om man helst ønsket å kunne sette strek for sesongen 2021-22 denne helgen.

Anders Mellum, Mikael Broms og Tommy Midtsveen scoret herrenes mål denne kampen. For Tommy var dette scoring nummer 298 i Eliteserien.

Klikk her for kampside: Sarpsborg – Gjelleråsen
Klikk her for preview: Før kampen

Litt statistikk
Herrene har slitt stort på bortebane denne sesongen, og etter dette tapet endte man opp med kun 1 seier på 10 kamper. Det er en av flere årsaker til at man har måttet kjempe i bunnen av tabellen.

Anders Mellum gjorde sitt 20. poeng for sesongen da han scoret 1-0-målet i 1. periode. Med det slo han sin bestenotering på 19 poeng fra sesongen 2016-17. Totalt står Anders med 67 poeng (47+20) i Eliteserien.

Kvalik om tre uker
Med 10.-plass på tabellen skal herrene ut i kvalifiseringsspill om en plass i Eliteserien neste sesong. Kvaliken spilles på Jessheim helgen 25.–27. mars. Det er ikke offentliggjort hvilke lag som deltar den helgen, men det vi vet er at de tre beste lagene får en plass i Eliteserien 2022-23.

← Avgjorde kampen i 3. periode   |   Før kampen: Sarpsborg – Gjelleråsen →