Forza Fighters

Før kampen: Sarpsborg – Gjelleråsen


I ettermiddag kl. 14 spilles siste serierunde i Eliteserien menn. Herrene befinner seg før runden på 10.-plass på tabellen med 13 poeng, men kan ende på alt fra 9.-plass til 11.-plass etter at dagens kamper er ferdigspilte.

Les mer om siste serierunde her: Forutsetningene før siste serierunde

Herrene kommer fra en 7-5-seier over Akerselva sist onsdag. Det var et oppgjør der GIF var det førende laget spillemessig, men der uttellingen lot vente på seg en god stund. Heldigvis klarte man å snu kampen til seier, og det bør også ha gitt fornyet selvtillit før dagens kamp.

Sarpsborg på sin side skulle egentlig møtt Greåker på torsdag, men den kampen ble avlyst. I deres sist spilte kamp ble det et overraskende tap etter straffeslag mot Fredrikstad.

Kampen spilles i Sarpsborghallen
Dette er første gang at Sarpsborg og GIF møtes i Sarpsborghallen. Sarpsborg spiller normalt sine hjemmekamper i Skjeberghallen der de denne sesongen har tatt 16 av 27 mulige poeng.

Vi kan for øvrig nevne at de 22 siste kampene mellom lagene i Eliteserien har endt med 11 seire hver, så dette er to klubber som historisk sett har spilt mange tette og jevne kamper.

Det omvendte oppgjøret i Lihallen i høst endte med seier 7-5 til Sarpsborg. GIF ledet der etter 1. periode, men en svak 2. periode gjorde at gjestene tok med seg alle tre poengene. I dag er det imidlertid nye poeng å spille om, og det er bare å se fram imot noen svært spennende timer med innebandy i Østfold denne ettermiddagen.

← Tapte i Sarpsborghallen – ble reddet av Slevik   |   Forutsetningene før siste serierunde →