Forza Fighters

Tilbake på vinnersporet mot Østensjø


LIHALLEN: Gjelleråsen – Østensjø
GIF-damene hadde som ventet få problemer med å sikre tre poeng da Østensjø gjestet Lihallen onsdag kveld. Det tok kun 59 sekunder før 1-0-scoringen kom, og derfra og ut klarte gjestene fra Oslo øst aldri å komme à jour i målprotokollen.

Moa Bernvid (2), Madeleine Tinholt, Mari Kristiansen og Caroline Hicks scoret GIF sine mål, og Moa ble attpåtil kåret til GIFs beste spiller.

Tre kamper gjenstår
Det er stadig dødt løp mellom GIF og Monolitten i kampen om tredjeplassen bak Tunet og Grei. Etter 18 spilte kamper står begge lag med 34 poeng. Monolitten har to antatt enkle kamper borte mot Stavanger førstkommende helg, mens GIF skal møte Sarpsborg (h) og Østensjø (b) i sine to neste.

Sannsynligheten er derfor absolutt til stede for at begge lag står på 40 poeng når de møtes i siste serierunde i Skøyenhallen lørdag 12. mars.

← Saksliste til årlig møte   |   Snudde til seier mot Akerselva →