Forza Fighters

Snudde til seier mot Akerselva


LIHALLEN: Gjelleråsen – Akerselva
Etter å ha ligget under i over 40 minutter klarte herrene å snu kampen til seier over Akerselva i sesongens siste hjemmekamp. Det var på ingen måte noen velspilt eller fartsfylt kamp, men det viktigste for GIF-gutta denne kvelden var at alle de tre poengene ble værende igjen i Lihallen.

Gjestene fra hovedstaden ledet både 2-0, 3-1, 4-2 og 5-4, men greide ikke å holde på ledelsen kampen ut etter at de pådro seg en kampstraff midtveis i 3. periode. Det utnyttet GIF med to scoringer i siste halvdel av perioden, før Even Rogne fikk æren av å sette 7-5 i tomt bur med fem sekunder igjen å spille.

Anders Mellum scoret sitt 12. mål for sesongen da han reduserte til 2-3 i 2. periode. Foto: innebandyavisen.no

Seieren gjør at man klatrer opp til 10.-plass på tabellen med 13 poeng. Det er ett poeng foran Fredrikstad på 11.-plass med én kamp igjen å spille for begge lag.

Mikael Broms (3), Anders Mellum, Colin Oustad, Robin Norstrøm og Even Rogne stod bak herrenes sju scoringer denne kvelden.

Klikk her for kampside: Gjelleråsen – Akerselva
Klikk her for preview: Før kampen

Litt statistikk
Herrene vant 3. periode 3-0 etter et overtak på 10-3 i skudd på mål. Det gjør at man nå har vunnet 3. perioden i seks strake kamper mot Akerselva. Tilfeldig?

Med målgivende pasning på Anders Mellum sin scoring noterte Tommy Midtsveen seg for sitt 481. poeng i Eliteserien. 39-åringen har nå gjort poeng i 18 sesonger (!) i landets øverste divisjon – alle for GIF/Holum.

Tommy Midtsveen sesongdebuterte mot Akerselva onsdag kveld. Foto: innebandyavisen.no

Ingenting er avgjort
Denne seieren gjør at herrene fortsatt har alt i egne hender før siste serierunde spilles til helgen. Det kan fortsatt bli alt fra 9.– 11.-plass på tabellen når vi teller opp til slutt, så det er bare å følge spent med når seriespillet rundes av med kamp i Sarpsborghallen lørdag kl. 14.

← Tilbake på vinnersporet mot Østensjø   |   Før kampen: Gjelleråsen – Akerselva →