Forza Fighters

Før kampen: Gjelleråsen – Akerselva


Vi er nå inne i den siste og avgjørende uka i Eliteserien 2021-22 og for herrene gjenstår det to kamper. Den nest siste kampen spilles hjemme mot Akerselva i kveld, før seriespillet avsluttes borte mot Sarpsborg på lørdag.

Dagens kamp mot Akerselva skulle egentlig vært spilt sist lørdag, men grunnet et smitteutbrudd hos gjestene måtte oppgjøret altså utsettes til i kveld.

Før dagens kamp befinner GIF seg på 11.-plass med 10 poeng, mens Akerselva ligger på 9.-plass med 16 poeng. For Akerselva er dette sesongens siste kamp. Det omvendte oppgjøret mellom lagene i Grefsenhallen i høst endte med seier 9-8 til Akerselva.

Sesongens siste hjemmekamp
Dette er siste hjemmekamp for GIF-gutta denne sesongen. I de ni foregående hjemmekampene står man med to seire, én uavgjort (tap etter straffer) og seks tap.

Historisk sett har GIF hatt et solid overtak på Akerselva i egen hall. I de ti kampene lagene har spilt mot hverandre på øverste nivå har GIF vunnet seks og tapt to, mens de to siste kampene har endt uavgjort med én straffeseier til hvert lag.

Det blir utvilsomt en spennende kamp i Lihallen i kveld der viktige poeng står på spill for begge lag.

Vi minner for øvrig om at et medaljejagende Damer Elite også spiller hjemmekamp i Lihallen i kveld. De møter Østensjø med kampstart kl. 20.45!

← Snudde til seier mot Akerselva   |   Årlig møte 2022 →