Forza Fighters

Grei ble for sterke


APALØKKAHALLEN: Grei – Gjelleråsen
Etter å ha slått Grei i Lihallen for to uker siden ble det en helt annen kamp for GIF-jentene i dette oppgjøret. Grei tok kommandoen fra start og stoppet ikke før det stod hele 11-1 på måltavla i Apalløkkahallen.

Helene Karlstrøm scoret GIF sitt mål denne kvelden, mens Moa Bernvid ble kåret til lagets beste spiller.

Fortsatt medaljemuligheter
Med tap i denne kampen blir GIF værende på 3.-plass med 31 poeng. Det er samme poengsum som Monolitten, og begge lag har fire kamper igjen å spille. Nevnte Monolitten er motstander i siste serierunde 12. mars, så vi kan håpe på en skikkelig bronseduell inn mot det oppgjøret.

Før den tid har GIF-jentene tre kamper mot antatt enklere motstand i Østensjø (h), Sarpsborg (h) og Østensjø (b). Med god uttelling i de tre kampene vil man være i god posisjon før seriespillet avsluttes i Skøyenhallen.

← Årlig møte 2022   |   Marerittstart avgjorde kampen →