Forza Fighters

Sikret historisk semifinaleplass


LIHALLEN: Gjelleråsen – Sveiva
Det ble som ventet et spennende oppgjør da damene tok imot Sveiva lørdag ettermiddag. Gjestene ledet både 1-0, 2-1 og 3-2, men GIF klarte å svare på samtlige scoringer, og med drøyt fem minutter igjen å spille kom den avgjørende 4-3-scoringen ved Linda Adolphson.

Linda Adolphson (2), Mathea Linna og Madeleine Tinholt stod bak GIF sine fire scoringer, mens Nora Milly Bangsund ble kåret til GIFs beste spiller.

Sikret en plass i semifinalen
Seieren førte GIF opp i 31 poeng etter 16 spilte kamper. Det holder i skrivende stund til en tredjeplass på tabellen – foran Monolitten på innbyrdes oppgjør. Verken Sveiva eller Østensjø på plassene bak GIF og Monolitten har nå muligheten til å oppnå tilsvarende poengsum, noe som betyr at det allerede nå er klart at de fire semifinalelagene blir GIF, Grei, Monolitten og Tunet.

Når sluttspillet etter hvert starter blir det første gang i historien at GIF spiller NM-semifinaler på kvinnesiden. Slik det ser ut nå så ender det opp med en best av fem-serie mot enten Tunet eller Grei, og det blir en ny erfaring for et fremadstormende GIF-lag.

Men før den tid gjenstår det fortsatt fem seriekamper. Neste kamp spilles allerede førstkommende onsdag mot Grei i Apalløkkahallen. Deretter avsluttes seriespillet med kamper mot Østensjø (h), Sarpsborg (h), Østensjø (b) og Monolitten (b). Siste kamp mot Monolitten spilles lørdag 12. mars.

← Før kampen: Greåker – Gjelleråsen   |   Målvaktscamp med Falkeid →