Forza Fighters

Marerittstart avgjorde kampen


TINDLUNDHALLEN: Greåker – Gjelleråsen
En mildt sagt fryktelig start med tre baklengsmål i løpet av kampens første 3 minutter og 24 sekunder gjorde en vanskelig oppgave nærmest umulig for herrene. Greåker var det klart førende laget også etter de tidlige scoringene, men GIF greide til tross for det å begrense antall baklengsmål.

Greåker hadde et klart overtak i skudd på mål med 36-10, men en velspillende Martin Krüger (30 redninger) mellom stengene og oppofrende forsvarsspill bidro til at det kun ble to baklengsmål de siste 40 minuttene av kampen.

Even Holm og Jonas Neskvern fikk kreditert herrenes to scoringer denne ettermiddagen.

Martin Krüger stod en god kamp mellom stengene for GIF i Tindlundhallen søndag. Foto: Innebandyavisen

Klikk her for kampside: Greåker – Gjelleråsen
Klikk her for preview: Før kampen

Litt statistikk
GIF har nå tapt de åtte siste seriekampene i Tindlundhallen. De seks siste av disse kampene har endt med fattige 9 scorede mål for herrene.

Dette var tredje gang denne sesongen at GIF slapp inn to eller færre mål de siste to periodene av en kamp. De foregående kampene det har skjedd var mot Sveiva (b) og Fredrikstad (b). I begge de nevnte kampene slapp man også inn to mål de siste 40 minuttene.

To kamper gjenstår
Kun to kamper gjenstår for herrene denne eliteseriesesongen. Førstkommende lørdag kommer Akerselva på besøk i det som blir sesongens siste hjemmekamp, mens i siste serierunde lørdag 5. mars står Sarpsborg på motsatt banehalvdel i Sarpsborghallen.

Etter helgens kamper har det skjedd ting i bunn av tabellen. GIF er fortsatt på 10.-plass med 10 poeng etter 18 spilte kamper, men Fredrikstad er nå oppe på samme poengsum etter at de slo Akerselva lørdag ettermiddag. Fredrikstad har fortsatt tre kamper igjen å spille, så det er fortsatt mye på spill de siste ukene av seriespillet.

← Grei ble for sterke   |   Før kampen: Greåker – Gjelleråsen →