Forza Fighters

Knepent tap i Mjøndalshallen

MJØNDALSHALLEN: NOR 92 – Gjelleråsen
Det ble en målrik og underholdende kamp da herrene tok turen til Mjøndalshallen onsdag kveld. Etter totalt 17 scoringer måtte GIF-gutta til slutt se seg slått med ett mål etter ordinær tid, og dermed ble alle poengene værende igjen i Mjøndalen.

Herrene startet friskt og ledet både 1-0 og 2-1 tidlig i 1. periode, men havnet etter hvert bakpå. NOR 92 klarte imidlertid aldri å øke ledelsen til mer enn to mål noe som gjorde at GIF hele tiden hadde kontakt. Med fem minutter igjen å spille kom også reduseringen til 9-8, men til tross for tre–fire minutter i spill 6 mot 5 klarte man ikke å utligne kampen en siste gang.

Anders Mellum (2), Simon Wiström (2), Mikael Broms, Jonas Neskvern, Robin Norstrøm og Eivind Hoem stod bak herrenes scoringer denne kvelden.

Klikk her for kampside: NOR 92 – Gjelleråsen
Klikk her for preview: Før kampen

Litt statistikk
Herrene tapte 2. periode med 2-3 og dette var 14. gang på 17 kamper at man tapte en midtperiode denne sesongen. Dette har nå skjedd i de ni siste kampene og er en trend man helst bør snu så raskt som mulig.

Med en ny scoring mot NOR 92 har Robin Norstrøm nå scoret i sju kamper på rad i Eliteserien. I løpet av de sju kampene har det blitt 9 mål.

Tre kamper gjenstår
Eliteserien nærmer seg slutten og herrene har nå kun tre kamper igjen å spille. Neste kamp spilles allerede førstkommende søndag mot Greåker i Tindlundhallen. Deretter venter to lørdagskamper mot Akerselva (h) og Sarpsborg (b) i siste serierunde.

På tabellen befinner man seg stadig på 10.-plass med 10 poeng etter 17 spilte kamper. Opp til Akerselva på 9.-plass er avstanden seks poeng, mens det ned til Fredrikstad skiller tre poeng. Fredrikstad har imidlertid to kamper mindre spilt.

← Målvaktscamp med Falkeid   |   Før kampen: NOR 92 – Gjelleråsen →