Forza Fighters

Tunet ble for sterke

HØYENHALLEN: Tunet – Gjelleråsen
Det ble litt for tøft for GIF-jentene da de besøkte serieleder Tunet lørdag ettermiddag. Etter en målløs første periode fikk vertene uttelling tidlig i midtperioden, og den ledelsen ga de aldri fra seg.

Etter 59 minutter stod det 5-0 på måltavla i Høyenhallen, men GIF fikk med seg to reduseringer ved Madeleine Tinholt og Mari Kristiansen i kampens siste minutt slik at sluttresultatet ble 5-2.

Eli Næssan Linna ble kåret til GIFs beste spiller denne kampen. Målvakten gjorde en solid kamp med 14 redninger og 73.7 i redningsprosent.

Etter dette tapet blir GIF-jentene stående på 28 poeng etter 15 spilte kamper. Det gjenstår seks kamper av seriespillet, og laget har fortsatt alt i egne hender med tanke på en plass i NM-semifinalene.

Sveiva venter om en uke
Kampene kommer tett for tiden og neste lørdag tar damene imot Sveiva i Lihallen. Det blir trolig nok en spennende kamp!

← Målfest i Lihallen   |   Før kampen: Gjelleråsen – Fredrikstad →