Forza Fighters

Før kampen: Gjelleråsen – Fredrikstad


Lørdag kveld er det klart for bunnkamp i Lihallen når herrene får besøk av tabelljumbo Fredrikstad.

Dette er en kamp mellom to lag som har slitt stort med poengfangsten så langt denne sesongen, og etter at en tredjedel av seriespillet er unnagjort står begge lag med kun 7 poeng. Det som foreløpig skiller lagene er at GIF vant det omvendte oppgjøret i Rolvsøyhallen med 5-2 i høst, og dermed er man foran på innbyrdes oppgjør.

GIF-gutta kommer fra en uavgjortkamp mot Harstad forrige helg, som til slutt endte med ett poeng etter straffeslag, mens Fredrikstad kommer fra et stygt 2-12-tap hjemme for Greåker så sent som onsdag. Fredrikstad har fire strake tap og etter nyttår har det blitt tre tap og 33 baklengsmål for østfoldingene.

Sliter offensivt
En av herrenes store utfordringer denne sesongen har vært uttellingen offensivt. Etter 15 spilte kamper står man med 4.47 mål i snitt per kamp (67 mål totalt), og man har også tapt skuddstatistikken i 13 av 15 kamper.

Vi får håpe at kombinasjonen av et inspirert GIF-lag og et formsvakt Fredrikstad-forsvar kan bidra til at GIF scorer de nødvendige målene i kveld.

← Tunet ble for sterke   |   Dramatisk comeback mot Grei →