Forza Fighters

Dramatisk comeback mot Grei


LIHALLEN: Gjelleråsen – Grei
Det ble en svært dramatisk avslutning på kampen mellom GIF og Grei onsdag kveld. Grei ledet store deler av det som var en målfattig kamp, men GIF-jentene ga seg ikke, og med under sekundet igjen å spille kom utligningsmålet til 2-2 ved Linda Adolphson.

Moa Bernvid scoret GIFs første mål i kampen.

I straffeslagskonkurransen scoret GIF på tre av fire forsøk, mens Grei ikke maktet å overliste GIF-målvakt Eli Næssan Linna på noen av sine tre forsøk. Dermed innkasserte GIF-jentene en veldig sterk seier mot serietoeren.

For GIF var dette en historisk seier da man aldri før har slått Grei i en eliteseriekamp på kvinnesiden. Seieren gjør at GIF nå er oppe i 28 poeng etter 14 spilte kamper. Det er à poeng med Monolitten, men til tross for at osloklubben har en betydelig bedre målforskjell er det GIF som innehar tredjeplassen på innbyrdes oppgjør.

Ny kamp lørdag
Etter flere utsatte kamper tidligere i sesongen går GIF-jentene nå inn i en periode med mange kamper på kort tid. Allerede førstkommende lørdag venter en tøff bortekamp mot serieleder Tunet, før tabellnabo Sveiva kommer på besøk til Lihallen lørdag 19. februar.

 

← Før kampen: Gjelleråsen – Fredrikstad   |   Tok ett viktig poeng mot Harstad →