Forza Fighters

forbedrer marginen over sluttspillstreken

3 poeng i siste kamp i første serierunde!

Monolitten vs. Gjelleråsen
Resultat 1-3 (0-1, 0-2, 1-0)
Skudd 13-23

0-1 89. Linda Adolphson 10. Moa Bernvid
0-2 21. Ingvild Meyer Sørflaten ua
0-3 6. Mari Kristiansen 89. Linda Adolphson
Banens beste: # 70. Eli Linna

Vi beholder tredjeplassen og forbedrer marginen over sluttspillstreken. Igjen en skikkelig lagseier hvor vi evner å sette det defensive. En stor klapp til alle som bidrar både på banen, benken og blant publikum i dag for dette er en skikkelig lagseier!

Adde setter oss i en tidlig ledelse etter 35 sekunder, det blir ikke flere mål i første, men vi får et overtall i det 13 minutt som vi ikke klarer å utnytte. Ingvild øker ledelsen til 0-2 i starten av første. Like etterpå får Monolitten tildelt straffe som Eli Næssan Linna redder. Det blir først ut i det 17 minutt i andre at vi produser igjen og vår kaptein Mari øker ledelsen før pause. Halveis ut i tredje reduserer Monolitten og i slutten av perioden tar de ut keeper så det blir spill 6 mot 5, men vi holder unna.

Utrolig bra kriget av alle defensivt i dag. Vi rullerer på tre løperrekker, men backene Sirill, Nora Milly, Madeleine og Marte har virkelig holdt unna. Bakerste kvinne blir fortjent kåret til banens beste da hun holdt nullen helt til det 50ende minutt og bikker over 90tallet i redningsprosent.

← Klarte å snu 4-2 til 5-6   |   Kommende kamp Damer Elite →