Det ble tap hjemme mot Sandnes

Det blir et tredje tap for herrene denne sesongen da Sandnes IBK kom på besøk. En jevn og tett kamp hele veien, til tross for at Sandnes hadde en 2-7-ledelse 5 minutter ut i den tredje, og siste perioden. Vi kjempet, og kom nærmere i målprotokollen. Da det var 5 minutter igjen var det 5-7 til Sandnes. Det gjøres et modig forsøk på å ta ut keeperen, men det gikk ikke helt den dagen. Vi taper til slutt 7-9.

Sandnes IBK er fortsatt ubeseiret i årets serie, og herrene har startet de 3 første rundene som sesongen før med 0 poeng i de 3 første kampene. Det som var positivt var at vi lager utrolig mange posisjoner, du har 4-5 rammetreff, og du skaper gode sjanser der du må være mer forsiktig i de avgjørende posisjonene.

Jonas Boväng sier kort tid etter kampen:
-Et skritt fremover selvfølgelig hvis du ser på hvordan vi kollapset mot Slevik med en ledelse på 5-2 sist på hjemmebane, nå er vi der og forstyrrer og gjør en kamp av det da det er 5 minutter igjen, så lager vi like mange situasjoner som vi må begynne å dra nytte av i kampene. Men det er dessverre enkle feil fra oss som er tekniske detaljer som vi må vaske bort, enkle grunnprinsipper som ikke skal skje. Det er gledelig å se Mikael Broms komme i form, og å se ham i målprotokollen igjen, siden vi prøver hele veien å gjøre en kamp av det. Nå er det bare å lade opp, vi har en ny uke med Sveiva borte på tirsdag, og så Harstad borte neste helg.

Ja, det var åpenbart en sterk endring av herrene, men det ble veldig tøft å slippe inn 3 mål på 5 minutter i siste perioden. Det har vi ikke råd til når det skal avgjøres i en siste periode.
-Nei, det var ikke starten vi ønsket, men som sagt vi gjorde en match av det. Er selvfølgelig veldig skuffet over at vi ikke vinner foran hjemmepublikummet, men det kunne sett mørkere ut både når det gjelder spill og innsats. Vi kommer til å plukke poengene våre for å ta oss til sluttspillet, og det er vårt fokus. Vi vet hva vi kan gjøre sammen, avslutter Jonas Boväng.

Neste kamp for herrene er tirsdag mot Sveiva, den avlyste kampen som skulle spilles denne uken. Kampstart 20:30 i Rommenhallen.