Forza Fighters

Vi er trent til å kunne spille 2-3 kamper i uka

Tid for kamp hjemme mot Sandnes som åpnet serien sterkt med to seire hjemme mot NOR92 og Greåker. Herrene skulle ha spilt kamp tirsdag mot Sveiva på bortebane. Den kampen ble avlyst og den nye datoen er tirsdag 28. september neste uke i Rommenhallen. Kampen hjemme mot Sandnes på lørdag blir spennende å se hva herrene kan få til. Det er ingen tvil om at mennene er sultne på å spille.

Jonas Boväng sier:

-Vi var mentalt klare for kamp på tirsdag. Så blir den avlyst, noe vi ikke ønsket skulle skje. Vi er trent til å kunne spille 2-3 kamper i uka. Nå har vi måttet endre fokus til Sandnes. Der jeg tror motangrep vil være utrolig avgjørende for begge lag. Hvis vi treffer i vårt fysiske duellspill, så er alle kampene vi spiller en fordel for oss.

Herrene har hatt en god treningsuke og har en siste trening før Sandnes fredag ​​kveld. Hvor vi vil jobbe med detaljer og gjennomgang av kampplanen. Forrige sesong vant mennene hjemme i en stabil seier, borte tapte de. En kamp Jonas Boväng husker.


-Vi var ikke der i det hele tatt. Vi byttet feil, ga bort kampen i den første perioden. Så gjør vi en sterk siste 10 min av den kampen. Samtidig var Sandnes robust effektiv og vant rettferdig. Selvfølgelig vil vi ta de tre første poengene og ta revansje fra den svake prestasjonen.


Velkommen til Lihallen lørdag kl 16:30.
 

Foto: Tor Anders Dalland 
← Tunet borte på søndag   |   Fighters Herrer Elite vs Sandnes →