Forza Fighters

Fighters Herrer Elite vs Sandnes

Førstkommende lørdag tar gutta imot tabelltoer Sandes til hjemmekamp. Gutta har spilt godt og er klare for kamp, så kom i Lihallen og støtt ditt lag.

Pris pr billett er kr 125,-for alle over 16 år. Barn under 16 år er gratis. Det er 15 ledige gratisplasser for barn under 16 år og de deles ut fortløpende ved oppmøte i døra. Dørene åpner kl 16. Salg av billetter skjer ved forhåndssalg. For å kjøpe billett, søk opp «Gif innebandy inng forhåndbest» nr 625587. Betal 125kr og skriv ditt navn og telefonnummer i merknadsfeltet. Si navnet ved ankomst og du blir kontrollert mot liste. Kjøpes flere billetter med samme vippsbruker, må det sendes betaling 1 gang pr billett, da det blir registrert på liste. Skriv navnet og tlfnummer i merknaden. Salget avsluttes lørdag kl. 11:00. Når man er på tribunen skal man holde seg på sin anviste plass. Det er ikke tilgang på banen i pausene for andre enn funksjonærer inne på banen. Vi ber om at du møter opp i god tid, og følger de anvisninger kampverten gir på stedet. På tribunen er det merket opp med kryss hvor du skal sitte. Familier kan sitte sammen.

Som ellers i samfunnet gjelder følgende regler:
• Sosial distansering på 1 meter
• Har du luftveissymptomer, hold deg hjemme
• Bruk hånddesinfeksjon
← Vi er trent til å kunne spille 2-3 kamper i uka   |   Sveiva – Gjelleråsen tirsdag 21/9 er utsatt →