Forza Fighters

Herrene er klare for å gå inn i den tredje runden

Herrene er klare for å gå inn i den tredje runden av årets serie. De møter Sveiva, et lag som ekspertene tipper i toppen, og som selv sier til Avisen Groruddalen at de tar NM-gull denne sesongen.

Hvis det er riktig, så står herrelaget ovenfor en ny utfordring tirsdag kveld borte kl 19:30. Herrene har spilt to gode kamper uten å ta med seg noen poeng, men vi ser at laget har tatt store steg, og at vi er vanskelige å møte. Herrene jakter sin første seier og poeng denne sesongen. Med den utviklingen som vi har hatt, så kommer det til å komme poeng inn på kontoen.

Hovedtrener Jonas sier følgene om at laget står med 0 poeng etter to spilte kamper før vi møter Sveiva: Det er ikke noe stress, vi er innforstått med at vi har en tøff start på serien der vi møter Tunet, Slevik og Sveiva i den rekkefølgen. På lørdag møter vi et Sandnes som gjør det bra og har gode resultater. For oss handler det om å være gira og jobbe med vårt, så kommer vi til å ta poeng.

Tirsdagens kamp er flyttet og skulle egentlig vært spilt på søndag. Kampen ble flyttet på grunn av stor belastning og et tøft program for Sveiva, med 4 kamper på en uke. Det skal bli spennende å se om det har betydning i denne kampen da det burde være to lag som har fått hvile og er ivrige på å by på fartsfylt innebandy.

Jonas fortsetter angående kampen mot Sveiva: Det skal bli en utfordring å møte Sveiva, som selv sier at de går for NM-gull. De skal forsvare gullet sitt som de fortsatt har på papiret etter pandemiens omstendigheter. Vi får helt enkelt forsøke å by opp til kamp mot favorittene. De er spilledyktige, et humørlag, og de har mange gode individuelle spillere. Vi er nødt til å få stoppet deres våpen, og for å gjøre det så kreves det innsats og at vi ligger riktig i vårt spill.

Sist sesong ble det 9-4 borte i Rommenhallen der det var en jevn kamp fra start til slutt der resultatet til slutt rant fra oss. Hjemme presset vi Sveiva ordentlig, og tapte med 4-3. Da var vi veldig gode lenge. Nå kommer et nytt derby med mye forutsetninger, og David står overfor Goliat tirsdag kveld kl. 19:30 i Rommenhallen.

Ta turen til Rommenhallen og støtt herrene på tirsdag kl. 19:30.

← Sveiva – Gjelleråsen tirsdag 21/9 er utsatt   |   Seier mot Stavanger i seriepremieren →