Forza Fighters

Stafettpinnen leveres videre

Da har undertegnede skrevet sine siste ord på Gjelleråsen IF – Innebandy sine plattformer for denne gang.

Etter åtte år og et femsifret antall med innlegg, bilder, videoer, dokumenter og tweets leveres nå stafettpinnen videre. Det startet med publisering av innhold i det som en gang het GIF TV, før jeg fra høsten 2017 tok over på de offisielle plattformene etter klubbens ildsjel Thor Dag Falkeid.

Gøy å lese tilbake på mitt første innlegg på gif-fighters.no. Referatene har endret seg en god del fra den gang. Dette er fra herrenes serieåpning mot Haugerud i sesongen 2017-18: Perfekt serieåpning!

Takk for følget til alle som har likt, delt og lest gjennom årene som har gått! 💚

 

/Jonas Neskvern

← Det er klart for seriepremiere!   |   Christian Ahlfors har signert! →