Forza Fighters

Godkjent innsats i seriepremieren

Det ble en fartsfylt kamp i Høyenhall da herrelaget møtte Tunet på bortebane. Det var favorittene Tunet som hadde ballen mest, men de hadde vanskeligheter med å komme til sentralt hos GIF i første periode. Det var mye skudd utenfra, og der var Gjelleråsens beste mann for dagen, Martin Krüger Bernås, veldig god. I de tilfellene der Tunet fikk spille inn og avslutte sentralt på vår banehalvdel, stod Martin Krüger Bernås med god innsats.

Det var fortsatt høyt tempo i den andre perioden av kampen. Det er høy temperatur i begge lagene, og man ser to lag som virkelig gir full innsats i alle dueller. GIF skaper flere sjanser, får raske kontringer, skaper halvsjanser, og er mer tydelige i spillet når vi vender spillet mot et Tunet som blir for lange. Tunet utnytter og straffer GIF på slutten av denne perioden og sikrer at resultatet står 4-1. Dette gir hjemmelaget Tunet energi, og det blir tungt for GIF å gå til pause med dette resultatet. Bedre uttelling med ball i denne situasjonen hadde gitt 3-1 til pause i stedet for 4-1.

Tredje periode blir veldig hakkete med 4 utvisninger totalt for begge lagene. GIF forsøker å presse høyt og stresse Tunet. Det kommer en redusering til 4-2 gjennom Robin Norstrøm, og unge Colin Oustad serverer en delikat assist til dette målet. I forkant av denne assisten har Colin vist frem sin fart og teknikk ved å trampe forbi flere spillere fra Tunet. 5-2 kommer rett etter fra Ole Mossin Olesen som skårer hele 3 mål denne kampen. Han er utrolig viktig for Tunet denne kampen, da han står frem og gjør 3+2 målpoeng, og er en stor bidragsyter til at Tunet får en klar seier. Men det finnes mye bra å ta med seg fra denne premieren.

Jonas Boväng oppsummerer rett etter kampen:

To av målene vi slipper inn denne premieren kan vi luke bort med en gang. Det holder ikke å gi bort disse situasjonene, der må vi bli klokere. Det er det viktige 4-1 målet som Tunet skårer. Der må vi være mer rutinerte å ri av perioden i stedet for å spille på marginer. Frislaget som de skårer på er helt unødvendig og slurvete av oss. I det store og hele synes jeg vi følger kampplanen vår bra, og lagets innsats i dag er godkjent. Jeg vil løfte frem Colin og Martin som skilte seg ut fra resten i denne kampen. Vi skal ta med oss at vi er vanskelige å møte for motstanderen. Det er bare å komme seg hjem å hvile frem til i morgen. Vi skal gjennomføre fystrening ute, da hallen blir brukt som lokale for stemmegivning ved Stortingsvalget i Norge. Senere denne uken skal vi gjennomføre egentrening der eksplosivitet står på programmet. Etter det er vi klare for å spille på hjemmebane på onsdag.

Til dere som har lenget etter å se på kamp hjemme i Lihallen, dere kan se frem til det allerede på onsdag da Slevik kommer på besøk. Hele klubben og alle rundt laget har savnet dere. Så ta dere en tur til Lihallen på onsdag!

Tunet-Gjelleråsen 7-2 (1-0,3-1,3-0)

Høyenhallen, 100 tilskuere

2-1 (29.54) Simon Wiström (straffeslag)

4-2 (51.24) Robin Norstrøm (Colin Christopher Oustad)

Skudd: 36-10 (11-3,10-4,15-3)

Dommere: Eriksen/Kristoffersen

← Mia Norell er tilbake i GIF   |   Det er klart for seriepremiere! →