Forza Fighters

Det er klart for seriepremiere!

Herrene har jobbet målbevisst siden mai for å bli klare. Herrene har spilt seks treningskamper etter at spillerne har gjennomført forsesong i mai, juni, egentrening i juli.

Jonas Boväng sier følgene om forsesongen og treningskampene:

– Vi har hatt en bra forsesong fysisk og spillemessig. De stegene som vi ikke tok sist sesong, har vi tatt nå. Spillemessig er jeg fornøyd med at vi har tatt et steg taktisk, og jeg ser frem til at vi skal kjempe om poeng. Vi skal fortsette å utvikle oss videre samtidig som vi konkurrerer mot de andre lagene, noe vi ikke gjorde i forsesongen, bortsett fra mot Greåker da vi jobbet med konkurranseinstinktet før seriestart. Nå er sesongstart her, og vi skal møte Tunet, som trenerne har tippet at kommer å stikke av med seriegullet.

Rett etter det har herrene Greåker, Sveiva og Slevik. Dette er lag som tradisjonelt pleier å være i toppen av eliteserien år etter år. Herrene møter Tunet, Slevik og Sveiva, og får disse motstanderne tidlig i sesongen i denne rekkefølgen. I kampene mot Tunet sist sesong så var det aldri snakk om at herrene var et nummer for små. Det blir spennende å se hva herrene kan få til mot Tunet denne sesongen.

Hvordan er statusen i laget, og hvordan ser Boväng på seriepremieren?

– Det blir veldig kult å komme i gang. Jeg har ikke vunnet seriepremieren på over 10 år, så nå er det på tide, sier han med et smil. Vi har noen som fortsatt er borte på grunn av skade, og som ikke er spilleklara enda. Vi har forberedt oss godt, og stiller alltid opp med det beste vi har. Vi gjør de endringene som trengs. Den grunnleggende planen er kanskje ikke der vi skulle ønske. Men det å få treff handler mye om hvordan vi tar på oss oppgaven i 60 minutter, og at de som får ansvaret tar det. Et «profilløst GIF» som man skrev i en artikkel i Innebandyavisen, og det sier litt om hvordan andre ser på oss. Vi kommer med en tydelig kampplan, fullfører vi den så kommer vi til å gjøre en bra premiere mot Tunet.

← Godkjent innsats i seriepremieren   |   Stafettpinnen leveres videre →