Forza Fighters

Jevnt mot Grei

Onsdag kveld fikk damene besøk av Grei til treningskamp i Lihallen. Dette var nest siste treningskamp før seriestarten mot Stavanger lørdag 18. september.

LIHALLEN: Gjelleråsen – Grei 5-6 (2-1, 1-3, 2-2)

Mål: Mari Kristiansen (2), Ingvild Meyer Sørflaten, Moa Bernvid, Helene Karlstrøm

– Vi gjør nok en gang en god prestasjon mot et av topplagene. Vi viser at vi har tatt steg i spillet vårt og det er kult å se holdningen til det vi skal gjøre. Første periode er solid, spillet med ball er et steg i riktig retning og så liker jeg også at vi er så modige i duellene. Det å fortsette å være ydmyke og tro på oss selv kommer til å ta oss enda flere steg videre, sier hovedtrener Jonas Boväng etter kampen.

Ledet til første pause

I første periode var det Grei som tok ledelsen 1-0 etter drøyt sju minutters spill. Forrige sesongs serietoer klarte imidlertid ikke å holde på den ledelsen særlig lenge, for snaut fem minutter senere utlignet GIF ved kaptein Mari Kristiansen.

Halvannet minutt før pause sendte Ingvild Meyer Sørflaten GIF i ledelsen 2-1, og dermed hadde begge de to landslagsspillerne til GIF tegnet seg på scoringslisten denne perioden.

Det var tett og jevnt da GIF tok imot Grei til treningskamp i Lihallen onsdag kveld.

Grei snudde kampen

Etter litt over fem minutters spill i andre periode utlignet Grei til 2-2, men GIF tok tilbake ledelsen under minuttet senere ved nysigneringen Moa Bernvid. GIF-jentene klarte å holde på ledelsen lenge, men i periodens to siste minutter snudde Grei kampen fra 3-2 til 3-4.

Fem minutter inn i tredje periode kom også Greis femte mål for kvelden. GIF ga seg imidlertid ikke og to raske scoringer signert Mari Kristiansen og Helene Karlstrøm sørget for at det plutselig stod 5-5. Dessverre tok Grei tilbake ledelsen igjen bare sekunder etter GIFs utligningsmål, og til tross for at det gjenstod ni minutter av kampen klarte ingen av lagene å finne veien til nettmaskene flere ganger.

Dermed var det Grei som stakk av gårde med seieren denne onsdagskvelden, men alt i alt var dette en solid prestasjon fra GIF mot det som er ventet å bli et av topplagene i Eliteserien denne sesongen.