Forza Fighters

Christian Ahlfors har signert!

I dag presenterer vi Christian Ahlfors som har signert en kontrakt på 1+1 år med Gjelleråsen. 19-åringen kommer fra Tunet der han har spilt på aldersbestemte lag de siste sesongene.

Christian er en offensiv forward som med sin unge alder og ambisjoner som innebandyspiller vil passe godt inn i gruppa. Han var med i treningskampen mot Greåker på mandag og har allerede rukket å bli litt kjent med sine nye lagkamerater.

– Etter å ha trent med og blitt tatt vel imot av GIF falt valget naturlig. Å trene med så mange talentfulle og unge spillere med like ambisjoner som meg, motiverer meg til egen utvikling. Med en god treningskultur, og en seriøs og erfaren trener har jeg troen på at vi vil utvikle oss til et bedre lag som vil konkurrere i toppen av eliteserien. Det blir en spennende sesong, og jeg gleder meg til reisen fremover i GIF-drakt, sier Christian selv.

Også herrenes hovedtrener Jonas Boväng er godt fornøyd med troppens nyeste tilskudd.

– Christian er en ung spiller som jeg har fulgt siden jeg hjalp til på U19-samling i Norge for to år siden. Jeg liker både hvordan det flyter i spillet hans og teknikken i høy fart. At han velger å komme til GIF fra Tunet er et tydelig signal om at vi vil satse på spillere i Oslo-området som har ambisjoner med sin innebandykarriere. Her får man utvikling, tillit og et miljø for å ta neste steg som en ung spiller, sier han.

← Stafettpinnen leveres videre   |   Jevnt mot Grei →