Forza Fighters

To viktige re-signeringer

Eliteserien-starten nærmer seg med stormskritt og da er det passende å presentere to spillere som har signert nye kontrakter med Gjelleråsen.

Daniel Johansen blir å se i grønt også kommende sesong. Foto: Tor Anders Dalland

Førstemann vi presenterer er Daniel Johansen. 22-åringen har spilt i GIF hele sin innebandykarriere og er en av de mest erfarne spillerne på et ellers ungt GIF-lag. En solid defensiv back som også har vist seg mer en kapabel til å bidra offensivt.

– En sterk og klok spiller som er veldig god i duellspillet og har bra spilleforståelse. At Daniel fortsatt er med gjør at laget får enda mer kraft både spillemessig og fysisk sett. Han har et skudd vi vil se mer av denne sesongen, da det er et stort våpen offensivt. Har vist et stort GIF-hjerte og en spiller som alle vil ha i sitt lag både på og utenfor banen, sier hovedtrener Jonas Boväng.

Eivind Hoem har signert ny kontrakt med Gjelleråsen. Foto: Tor Anders Dalland

Andremann vi presenterer er også troppens eldste spiller denne sesongen. Eivind Hoem kom tilbake til GIF sommeren 2020 etter flere sesonger med spill i lavere divisjoner for Søndre Vikings. 29-åringen kan bekle flere roller, men trives nok aller best som forward. Denne sommeren har han dessverre slitt med en skade, men var endelig tilbake på banen i treningskampen mot Ull/Kisa 1. september.

– En spiller som virkelig viste utvikling både spillemessig og fysisk forrige sesong. En veldig intensiv spiller med et bra skudd. Hans holdning og innstilling er bare noe man elsker å ha i et lag, sier Jonas Boväng.

Vi ønsker både Daniel og Hoem lykke til med sesongen og gleder oss til å se de i aksjon utover høsten!

← Møter Grei i Lihallen   |   Målrik generalprøve i Tindlundhallen →