Forza Fighters

Fire spillere med nye kontrakter

Det har blitt jobbet godt med å sette troppen for Damer Elite denne sommeren. Vi har tidligere presentert en rekke spillere som har re-signert sine kontrakter, og her er ytterligere fire spillere som blir å se i grønt også kommende sesong.

Første spiller ut er Sirill Sørensen. 38-åringen bidrar med mye rutine på backplass i et ellers ungt GIF-lag. Hun har signert for ett år.

– Det er mye potensiale i laget. Vi har begynt en spennende reise der laget og jentene hele tiden jobber med å ta nye steg. Blir motivert av samholdet og teamet rundt, som nå er forsterket med Jonas, noe jeg virkelig har tro på. Da ble det lettere å si ja til en sesong til, for dette vil man være med på, sier Sirill selv.

Sirill Sørensen har signert ny kontrakt med Gjelleråsen. Credit: Tor Anders Dalland

En som også har signert ny kontrakt er den unge målvakten Lilly Heier. Den talentfulle målvakten har også vært en del av U19-landslaget de siste samlingene og er med sine 17 år en målvakt for framtiden.

– Jeg er både spent og glad for å ha signert ny kontrakt med GIF. Det er en utrolig herlig gjeng med spillere og et fantastisk støtteapparat, og jeg er utrolig glad for å ha fått min første sesong i Eliteserien her. Med Jonas som trener, tror jeg laget kommer til å ta store steg på kort tid, mentalt, fysisk og taktisk. Jeg gleder meg til en sesong med store ambisjoner og høy standard. Jeg tror neste sesong byr på stor utvikling for laget og for meg som innebandyspiller, sier Lilly.

Målvakt Lilly Heier har signert ny kontrakt. Credit: Tor Anders Dalland

Marte Pedersen har også signert ny kontrakt med Gjelleråsen. En offensiv back som gjorde 5 poeng (2 mål, 3 assist) i en forkortet 2020-21-sesong. 17-åringen har gått gradene i aldersbestemte lag i klubben og er også en del av U19-landslaget.

– Jeg ser veldig fram mot neste sesong. Vi som lag utviklet oss positivt forrige sesong, og neste sesong tror jeg vi kan utvikle oss enda mer både som lag og individuelt. Laget er en veldig fin gjeng som jeg gleder meg til å tilbringe mer tid sammen med, og få være med på å videreutvikle det vi allerede har startet på, sier Marte.

Marte Pedersen er klar for en ny sesong i Gjelleråsen. Credit: giffighters_damer / Instagram

Sist, men ikke minst har vi Nina Stendebakken. En offensiv spiller som har vært en del av eliteseriesatsningen til Gjelleråsen i mange sesonger.

– Jeg gleder meg til en ny sesong og har stor tro på at vi som lag vil ta nye steg. Med Jonas som trener og støtteapparatet rundt laget ligger alt til rette for videre utvikling. Vi har en solid stall av gamle og nye spillere med stort potensiale som alle er gira på å klatre på tabellen. Jonas har på kort tid innført et nytt system der vi virkelig får utfordret og utviklet oss, når dette sitter kan mye skje, sier Nina selv.

Nina Stendebakken blir å se i Lihallen også kommende sesong. Credit: giffighters_damer / Instagram
← Adolphson fortsetter i GIF   |   Fin gjennomkjøring mot Ull/Kisa →