Forza Fighters

Fin gjennomkjøring mot Ull/Kisa


Onsdag kveld tok herrene imot Ull/Kisa til treningskamp nummer fem denne forsesongen. Dette var siste treningskamp hjemme i Lihallen før seriestart, og en fin mulighet til å jobbe videre med den offensive delen av spillet.

LIHALLEN: Gjelleråsen – Ull/Kisa 5-2 (1-1, 3-0, 1-1)

Mål: Simon Wiström (2), Colin Oustad, Even Holm, Daniel Johansen

Lagene møtte hverandre også for kun en liten uke siden på Jessheim. Den gangen vant GIF 8-6 til tross for en svak forestilling totalt sett. Det var derfor et sultent GIF-lag som var interesserte i å vise seg fra en bedre side denne onsdagskvelden.

Jevnt i første periode

De første 20 minuttene var relativt jevnspilte. Ull/Kisa yppet seg litt i åpningsminuttene og tok også ledelsen 1-0 etter drøyt sju minutter da GIF ble tatt i ubalanse. Ledelsen skulle holde seg en god stund, men med fire minutter igjen av perioden utlignet Simon Wiström til 1-1 på straffeslag.

Ingen av lagene maktet å ta ledelsen de siste minuttene før pause, så dermed var stillingen 1-1 etter første periode.

Simon Wiström scoret to mål mot Ull/Kisa. Foto: Tor Anders Dalland

Utnyttet gavepakker

I andre periode fikk herrene en drømmestart da Simon Wiström utnyttet en feil i Ull/Kisa-forsvaret og satte sitt andre for kvelden kun halvminuttet inn i perioden. Snaut ti sekunder senere kom 3-1 ved Colin Oustad etter en ny feil i gjestenes forsvar og plutselig stod det 3-1 på måltavla i Lihallen.

Med to mål opp tok herrene bare mer og mer over ballinnehavet og var det klart førende laget spillemessig. De helt store sjansene lot imidlertid vente på seg en stund til. Først etter halvspilt periode kom 4-1 da Even Holm utnyttet periodens tredje kritiske balltap på egen banehalvdel fra Ull/Kisa.

Det ble også periodens siste scoring og dermed kunne GIF ta med seg en tremålsledelse til siste pause.

Kontrollerte inn seieren

Ull/Kisa startet perioden friskt og utnyttet et GIF-forsvar i pausemodus ved å redusere før minuttet var unnagjort. Med 4-2 var det litt spenning i kampen, men den ble borte da Daniel Johansen fant veien til nettmaskene etter fem minutters spill av perioden.

GIF kontrollerte resten av kampen komfortabelt og i motsetning til et par av de foregående treningskampene hadde man god kontroll defensivt i 60 minutter.

– Bedre innsats på de områdene vi ville se i denne kampen. Vi tar et steg fram i spillet med ball og har mer energi i flere deler av spillet som har vært for passivt tidligere. Nå har vi igjen generalprøven mot Greåker før serien starter, der vil vi teste og jobbe videre inn mot serieåpningen mot Tunet, sier hovedtrener Jonas Boväng til gif-fighters.no etter kampen.

Herrene gjennomførte en solid kamp, men har fortsatt en god del å gå på offensivt. Førstkommende mandag tar laget turen til Tindlundhallen for å møte Greåker som en generalprøve før seriestarten. Det er tøffe motstandere som venter i serieåpningen med Tunet (b), Slevik (h) og Sveiva (b) i de tre første kampene.

← Fire spillere med nye kontrakter   |   Moa Bernvid klar for Gjelleråsen! →