Forza Fighters

Seier på Jessheim

Onsdag kveld var herrene på plass i Jessheim is- og flerbrukshall for treningskamp mot Ull/Kisa. Dette var tredje treningskamp etter sommerferien.

JESSHEIM: Ull/Kisa – Gjelleråsen 6-8 (1-3, 4-4, 1-1)

Mål: Colin Oustad (2), Wille Alfredson, Alexander Njøs, Jonas Neskvern, Thomas Hartvig, Simon Wiström, Henrik Amundsen

Til tross for en rotete første halvdel av første periode ledet GIF likevel 2-0 etter scoringer av Wille Alfredson og Colin Oustad. Ull/Kisa fikk etter hvert med seg en redusering i undertall før Alexander Njøs satte 3-1 før pause.

Philip Rudningen og Wille Alfredson i aksjon mot Ull/Kisa. Foto: Tor Anders Dalland

Målrik midtperiode

Etter en tam første periode åpnet GIF-gutta friskt i midtperioden. Scoringer av Jonas Neskvern og Colin Oustad sørget for at det stod 1-5 på måltavla i flerbrukshallen på Jessheim kun noen få minutter inn i perioden.

De siste 15 minuttene av perioden er nok ikke noe herrene kommer til å ta med seg særlig med selvtillit fra. Ull/Kisa reduserte to ganger til 3-5. Deretter sørget Thomas Hartvig og Simon Wiström for 3-7 med ett minutt igjen av perioden.

Men utrolig nok klarte Ull/Kisa å score to mål i periodens siste spilleminutt og dermed stod det plutselig 5-7 etter to perioder.

I tredje periode økte GIF ledelsen til 8-5 i overtall ved Henrik Amundsen. Den scoringen så lenge ut til å bli periodens eneste nettkjenning, men Ull/Kisa fikk nok en gang med seg en redusering før sluttsignalet. Dermed endte det til slutt med seier 8-6 til GIF.

Hovedtrener Jonas Boväng trakk fram de siste ti minuttene av første periode som kanskje den mest positive delen av kampen. Andre periode var langt under pari, mens det i tredje periode i hvert fall ble mer solid defensivt.

Totalt sett var dette en ganske svak kamp av GIF og det er liten tvil om at man må løfte seg flere hakk før neste treningskamp mot Sarpsborg førstkommende søndag.

← Klarte ikke å fullføre mot Sarpsborg   |   Solid innsats i Rommenhallen →